subota, 18. siječnja 2014.

Promocija strip-albuma "Tri panja na otoku sreće" u Vukovaru



Javna ustanova u kulturi Hrvatski dom Vukovar ponovo će ugostiti jedno strip događanje. Riječ je o promociji strip-albuma "Tri panja na otoku sreće" strip-autora Nenada Barinića. 

Nenad će svojim sugrađanima te njihovim gostima predstaviti svoj najnoviji strip-album "Tri panja na otoku sreće" koji pak ima i podnaslov "Idemo na Dunav 2" što ima sugerirati kako se radi o nastavku prvog dijela ovog urnebesno duhovitog uratka koji portretira dogodovštine skupine ribolovaca na obalama Dunava oko Vukovara.

Nenadu će se u ulozi su-voditelja promocije pridružiti i osječki strip-autor Milan Tomas, tako da nema sumnje da će ovaj vješti dvojac prirediti još jednu odličnu promociju stripa u Vukovaru, kako to već obično biva.

Promocija će se održati u četvrtak, 30. siječnja 2014. u već rečenom Hrvatskom domu u Vukovaru, a za neupućene, ova javna ustanova u kulturi se nalazi u ulici J. J. Strossmayera broj 20. Početak je u 19,00 sati.

Pored promocije aktualnog strip-albuma Nenad će najaviti neke svoje nove projekte, a cijeli ovaj strip-karusel će biti začinjen tradicionalnim potpisivanjem strip-albuma, naravno onima koji odluče kupiti iste.

"Tri panja na otoku sreće" ima 67 stranica kolor stripa, formata je B5, upotpunjen je uvodnikom, ilustracijama te autorovom biografijom, a košta tričavih 70,00 kuna. 



Više detalja o samom strip-albumu:


Nema komentara:

Objavi komentar