nedjelja, 7. prosinca 2014.

StripOs na Sajmu vinila

U Klubu Exit na Sajmu vinila u subotu 06.12.2014. od 9- 14 sati Udruga StripOs imala je svoj izložbeno-prodajni štand na kojemu su se mogli kupiti najbolji stripovi iz osječke produkcije po povoljnim cijenama.
Tijekom izlaganja za posjetitelje su crtali strip-autori Udruge StripOs; Krešimir Pongrac i Stjepan Matić koji su svoje predstavljanje u vidu demonstracijskog crtanja za publiku nedavno imali na pratećim događanjima međunarodne izložbe stripa comiXconnection. Ovaj put odlučili su se raditi zajednički strip futurističke tematike za koji je Saša Paprić pisao scenarij, Stjepan je radio olovke, a Krešo tuš. No o tome više jednom drugom prilikom...

Iako je radi kišnog vremena posjećenost Sajma bila slaba, StripOse je iznenadilo pojačanje. Ravno iz Kutine posjetile su nas "stripašice"; Željka i Ivana. Željka crta stripove i njezine radove možemo očekivati u jednom od budućih izdanja magazina StripOs, dok je Ivana je došla kao podrška svojoj prijateljici.
Na katu se osim štanda StripOsa nalazilo i nekoliko mladih grafičkih dizajnera iz osječke Škole primijenjene umjetnosti i dizajna koji su u sklopu svoje prodajne izložbe također crtali slobodno i po narudžbi.

Da subotnje prijepodne ne završi tmurno kako je i počelo pobrinula se ekipa iz Exita koja je prisutne pozvala da se pridruže na ručku- u kotliću u dvorištu kuhao se ukusni grah po svačijem ukusu.
StripOsi će ponovo izlagati na istom mjestu - Klubu Exit u osječkoj Tvrđi svake prve subote u mjesecu od 9-14 sati









Tekst i foto: Tatjana Ivegeš- Wilhelm

Nema komentara:

Objavi komentar