ponedjeljak, 16. veljače 2015.

StripOs na Sajmu vinila u Klubu EXIT

U Klubu Exit u Tvrđi na Sajmu vinila u subotu 14.02.2015. od 9-14 sati Udruga StripOs imala je svoj izložbeno-prodajni štand na kojemu su se mogli kupiti najbolji stripovi iz osječke produkcije po povoljnim cijenama.
Tijekom izlaganja za posjetitelje su crtati strip-autori Udruge StripOs u standardnoj postavi Paprić-Matić-Pongrac uz nastavak stripa osmišljenog upravo na sajmu, a ovaj su put imali "pojačanje" Roka i Marije Idžojtić, Helene Janečić i drugih koji su uz ugodno druženje s crtačima, nadamo se, dobili i sami inspiraciju za uzeti olovku u ruke. Učenici osječke Škole primjenjene umjetnosti i dizajna također su pokazali svoje likovne sposobnosti na prodajnoj izložbi svojih radova.
Iako su posjećenost Sajma i broj izlagača bili dosta slabi, vjerovatno zbog promjene datuma, sve je prošlo u dobrom raspoloženju uz glazbenu pozadinu DJ Daka. Domaćini iz Exita opet su izlagače ugodno iznenadili i ugostili na ručku- na meniju je bio odličan veganski grah s tofuom i gljivama.Tekst i foto: Tatjana Ivegeš- Wilhelm

2 komentara:

  1. Grah s tofuom i gljivama?? Sigurno je Dejo bio kuhar :D Šteta što nisam bio tamo! :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Bit će i idući puta- prve subote u mjesecu pa dođi.
    Ja za desert pravim vege mafine, dakako. :)
    Tati

    OdgovoriIzbriši