utorak, 9. travnja 2013.

Izložba stripova učenika OŠ Ivan Kukuljević u Belišću

Da djeca uživaju u stripu i da je strip kao medij zapravo daleko od izumiranja dokazala su nam učenici i učenice Osnovne Škole Ivan Kukuljević u Belišću. dokazali su nam to, svojim entuzijazmom, profesor likovne kulture i strip crtač Dražen Brkić, Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Belišća Antonija Andrašek Barić i gradonačelnik Zvonko Borić koji su otvorili izložbu jučer (8.4.) u Velikoj vijećnici.

Bilo je zaista posebno vidjeti inicijativu da se organizira izložba djece koja su crtala za Dane stripa u Osijeku, te uspijeli izložiti svoje radove na temu ´Knjiga i ja u stripu´ u ovom prostoru. Još jednom, Udruga StripOs je dokazala da se može, a ovi ljudi su nam dali nadu da postoji volja za rad i promicanje ovog vida kulture. Ova izložba je dokazala da se poticanjem djece na izražavanje i stvaranje putem ovog medija može doći do krajnje magičnih rezultata.
Iskreno se nadamo da će se ostale osnovne škole također priključiti i organizirati izlaganje radova svojih učenika u sklopu manifestacije ´Dani stripa u Osijeku´.

Naša Tatjana Ivegeš je i zabilježila ovaj događaj fotoaparatom! :)




















Nema komentara:

Objavi komentar