utorak, 18. ožujka 2014.

StripOs u Mariji Bistrici


Udruga StripOs imala je priliku sudjelovati u Programu Skupa Suradničkih platformi koji se održavao od 13. do 16. ožujka 2014. godine u Mariji Bistrici u organizaciji Zaklade “Kultura nova”. Zaklada je inače sufinancirala projekt "Edit-Comics" koji se u suradnji sa Udrugom ljubitelja filma RARE iz Vinkovaca odvija u više gradova Hrvatske. Na Skupu je bilo više udruga iz Hrvatske, te nekoliko predstavnika udruga iz Makedonije, Srbije i Slovenije. Sudionici su imali zadatak predstaviti svoje udruge, suradničke platforme i projekte, povezati se  te razmijeniti iskustva i unaprijediti ideje i djelovanje kroz zajedničke radionice.
"Edit-Comics" su predstavili Toni iz RAREa i Tatjana iz StripOsa i suradnici na platformi Sebastijan iz Autonomnog centra ACT iz Čakovca, Mateja i Nikolina iz GOKUL - Zabok te Hrvoje i Sandra iz filmsko - kreativnog studija VANIMA iz Varaždina.
Predstavnici Zaklade "Kultura nova" zajedno s voditeljicama programa iz platforme "Šesti oblik" odlično su usmjeravali sudionike i obogatili ih za jedno zanimljivo iskustvo uz puno dobrih smjernica za dalje djelovanje.


















 tekst i foto: Tatjana Ivegeš - Wilhelm

Nema komentara:

Objavi komentar