ponedjeljak, 26. svibnja 2014.

StripOs na osječkom sajmu knjiga KnjigOs

Proteklog vikenda, 24. i 25. svibnja 2014., StripOs je sa svojim izlagačkim štandom sudjelovao na prvom sajmu knjiga KnjigOs koji se održavao na osječkom Pampasu. StripOsi su predstavili svoj rad, dostignuća i recentna izdanja - strip albume i magazin StripOs. 
Na štandu su bili i Marko Dješka i Helena Janečić predstavljajući i potpisujući svoja strip izdanja i crtajući za posjetitelje.
Iako se Knjigos održavao u sklopu SOMIDOM EXPO sajma koji se održava već 22. put i podržava više programskih tema (1. Sajam knjiga – KNJIGOS, 7. Obrazovanje, 3. Moje zdravlje, 22. Dom – sajam graditeljstva, 22. Oprema i uređaji te 18. Motomobil – sajam automobila i prateće automobilske industrije), svi sudionici bili su iznenađeni slabim odazivom posjetitelja.

Usprkos tome, ljubitelji stripa pronašli su put do našeg štanda tako da je StripOs zahvaljujući sajmu bogatiji za nekoliko članova, simpatizera i novih nada osječkog stripa. Svima im se ovim putem zahvaljujemo na podršci, kao i organizatoru KnjigOsa Zvonku Horvatu na trudu i suradnji.

Tekst i foto: Tatjana Ivegeš - Wilhelm

1 komentar:

  1. Pohvaljujem StripOS za izlaganje na prvom sajmu knjiga u Osijeku KNJIGOS. Svaka vam čast što ste podržali ovo prvo izdanje! Hvala Vam !

    OdgovoriIzbriši