ponedjeljak, 10. studenoga 2014.

StripOs izlagao na Sajmu Vinila

U Klubu Exit u subotu 08.11.2014. od 8- 14 sati Udruga StripOs imala je svoj izložbeno-prodajni štand na kojemu su se mogli kupiti najbolji stripovi iz osječke produkcije po povoljnim cijenama.
 Tijekom izlaganja za posjetitelje su crtali strip-autori Udruge StripOs; Krešimir Pongrac i Stjepan Matić koji su svoje predstavljanje u vidu demonstracijskog crtanja za publiku nedavno imali na pratećim događanjima međunarodne izložbe stripa comiXconnection. Posjetitelji su bili motivirani viđenim pa su im se neki od njih i pridružili u crtanju.
 Dok su se u prizemlju mogle kupiti ploče i CD-i po povoljnim cijenama, na katu se osim štanda StripOsa nalazilo i nekoliko mladih grafičkih dizajnera s četvrte godine osječke Škole primijenjene umjetnosti i dizajna koji su u sklopu svoje prodajne izložbe također crtali slobodno i po narudžbi. 
 Bilo je to jedno ugodno provedeno subotnje prijepodne koje će StripOsi ponoviti na istom mjestu- Klubu Exit u osječkoj Tvrđi svake prve subote u mjesecu od 8-14 sati.






























Tekst i foto: Tatjana Ivegeš- Wilhelm

Nema komentara:

Objavi komentar