ponedjeljak, 2. studenoga 2015.

comiXconnection: zavrtio se strip-karusel



Kao što je i najavljeno, prošli petak, u sklopu izložbe comiXconnection održana je StripOs-tribina koju ćemo, za sada zvati strip-karusel, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti (ovo ima za značiti da postoji solidna šansa da nastavimo s ovim vidom promocija, pogotovo uzevši dobar primjer strip-tribina u Virovitici koje organizira Strip club 85).

Konačni rezultat je nekih sat i pol video materijala koje ćemo morati montirati, a za što će nam trebati narednih tjedan, dva. Ujedno taj video materijal i jest bio cilj, dakle snimak predstavljanje strip-autora i njihovih novih projekata. 

No, nije sve išlo glatko. Negdje taman pred početak tribine nestalo je struje. To je potrajalo nekih sat vremena i da Nenad Barinić nije odlučio testirati Murphyjev zakon tko zna da li bi se struja uopće i vratila.

Po povratku 'lektrike, oduševljene mase posjetitelja su imale priliku čuti našu strip-besjedu, točnije Nenad Barinić, Domagoj Rapčak i Marko Dješka su predstavili svoje nove projekte ali i progovorili koju o crtačkim tehnikama koje koriste.

Pa sve dok taj materijal ne bude spreman, reći ćemo comiXconnection projektu, ne zbogom, već doviđenja. 
























































Crtež: Krešimir Pongrac
Foto: Tatjana Ivegeš-Wilhelm
Piše: Saša Paprić

Nema komentara:

Objavi komentar